Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g68g194kcal4.7g33.8g4.7g2g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g19g21kcal4.3g0g0.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu38g98kcal11.6g0g5.6g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)73g29kcal1.2g6g0.1g1g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper43g24kcal0.1g6g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper7.5g8.3kcal0.1g0.1g0.8g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl2.8g10kcal0.3g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g841kcal45.4g100.2g29g8.2g
Valittu annoskoko284g421kcal22.7g50.1g14.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna142g210kcal11.4g25.1g7.3g2.1g
Arvot/100g100g148kcal8g17.7g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362