Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g12g42kcal2.6g0g3.5g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g67g74kcal15.5g0g1g0g
Punajuuri 24g9kcal0.2g1.7g0g0.6g
Paprika punainen 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.2g3.5kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka23g79kcal1.7g17.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g517kcal53.4g42.4g13g3.4g
Valittu annoskoko284g258kcal26.7g21.2g6.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna142g129kcal13.4g10.6g3.3g0.9g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790