Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.91g318kcal12.1g61.7g2.2g3.4g
Sokeri 40g161kcal0g39.5g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)81g27kcal2.7g3.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g35g251kcal0.3g0.3g27.9g0g
Neilikka, annos 4g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.5g11kcal0.4g2.1g0.2g1g
Siirappi 33g98kcal0g24.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g1737kcal31g264.2g60.6g8.8g
Valittu annoskoko284g869kcal15.5g132.1g30.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna142g434kcal7.8g66.1g15.2g2.2g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450