Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.7g0g12.5g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)63g41kcal2g3g2.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g16g52kcal1.5g8.4g1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g732kcal64.2g29.4g38.6g5.2g
Valittu annoskoko284g366kcal32.1g14.7g19.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna142g183kcal16.1g7.4g9.7g1.3g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675