Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 84g185kcal14.6g0g14.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 146g26kcal0.8g3.7g0.6g1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss8.3g28kcal1.8g0g2.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 42g138kcal0.8g1.3g14.6g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g4.2g16kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g786kcal38.8g10g65.8g2g
Valittu annoskoko284g393kcal19.4g5g32.9g1g
Annoskoko puolitettuna142g197kcal9.7g2.5g16.5g0.5g
Arvot/100g100g139kcal6.8g1.8g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134