Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g119g33kcal0.7g7.1g0.2g3g
Kesäkurpitsa84g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g311kcal23.4g20g15.2g7.2g
Valittu annoskoko284g156kcal11.7g10g7.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna142g78kcal5.9g5g3.8g1.8g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515