Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g78g273kcal10.2g54.2g1.3g2.5g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)78g70kcal12.7g1.1g1.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g62g53kcal0.9g2.7g4.4g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa31g94kcal7.2g0g7.2g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g1139kcal63g119.2g45g7.2g
Valittu annoskoko284g570kcal31.5g59.6g22.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna142g285kcal15.8g29.8g11.3g1.8g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686