Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1205g1675kcal229g0g84.4g0g
Korppujauho 151g552kcal15.8g112.8g1.6g8g
Vesi, vesijohtovesi 603g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 331g473kcal41.4g1g34g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)377g132kcal9g17.7g1.9g9.8g
Sipuli 166g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g5763kcal594.6g279g244.4g41.2g
Valittu annoskoko2832g2881kcal297.3g139.5g122.2g20.6g
Annoskoko puolitettuna1416g1441kcal148.7g69.8g61.1g10.3g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628