Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1598g2717kcal303.7g0g159.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g12g41kcal1.2g9.1g0.3g0g
Katkarapu 799g547kcal115.4g0g8.8g0g
Pekoni, paistettu 400g2058kcal65.7g0g202.5g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Timjami 3.2g9kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Chili mausteseos, Old El Paso12g34kcal1g5.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g10855kcal976.4g38g745.2g6.6g
Valittu annoskoko2832g5428kcal488.2g19g372.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna1416g2714kcal244.1g9.5g186.3g1.7g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197313