JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2194g2745kcal460.7g0g98.7g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g319g731kcal102.1g1.6g35.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original40g28kcal1.6g3.2g1.2g1.2g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g120g471kcal38.3g0g34.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g8165kcal1217.4g51.2g341.2g7.2g
Valittu annoskoko2832g4083kcal608.7g25.6g170.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna1416g2041kcal304.4g12.8g85.3g1.8g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642