Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g361kcal0g0g40.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu40g32kcal0.7g7.1g0.3g0.8g
Currytahna punainen80g209kcal1.7g7.3g19.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g43g45kcal3.4g7g0.3g0.9g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g107g103kcal4.5g18.2g0.2g5.2g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1070g1872kcal16g26.7g187.2g0g
Katkarapu 1444g988kcal208.5g0g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g7222kcal469.8g133.4g526.6g14g
Valittu annoskoko2832g3611kcal234.9g66.7g263.3g7g
Annoskoko puolitettuna1416g1806kcal117.5g33.4g131.7g3.5g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666