Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta702g2526kcal91.2g491.2g14.7g24.6g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Sokeri 612g2483kcal0g611.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g240g1727kcal2.4g2.4g191.9g0g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 480g171kcal0.8g34.1g0.4g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g15184kcal290.2g2336.6g495.2g68.6g
Valittu annoskoko2832g7592kcal145.1g1168.3g247.6g34.3g
Annoskoko puolitettuna1416g3796kcal72.6g584.2g123.8g17.2g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095