Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g596g358kcal59.6g25.6g1.8g0g
Sokeri 1013g4112kcal0g1012.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 524g748kcal65.6g1.6g53.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 465g1595kcal47.4g325.4g5.6g16.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 86g317kcal15.9g9.4g18.6g26.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g114kcal0g28.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl119g1073kcal0g0g119.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g16635kcal377g2804.8g398g84.8g
Valittu annoskoko2832g8318kcal188.5g1402.4g199g42.4g
Annoskoko puolitettuna1416g4159kcal94.3g701.2g99.5g21.2g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920