Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g600g4320kcal6g6g480g0g
Fariinisokeri600g2436kcal0g599.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten135g446kcal31.7g60.7g28.3g14.8g
Pandan tumma suklaa 150 g210g1121kcal10.3g109.2g67.2g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g300g1575kcal28.5g159g93g0g
Mantelirouhe, 1 rkl150g867kcal31.7g8g75.8g17.4g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5670g25215kcal353.8g1976.4g1800g64.6g
Valittu annoskoko2835g12608kcal176.9g988.2g900g32.3g
Annoskoko puolitettuna1418g6304kcal88.5g494.1g450g16.2g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773