Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1661kcal190.1g0g100g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)975g1171kcal86.8g185.3g10.7g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Feta, Arla Apetina 10 %450g810kcal96.8g4.5g45g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5670g7948kcal750.6g391.6g379.6g4.2g
Valittu annoskoko2835g3974kcal375.3g195.8g189.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna1418g1987kcal187.7g97.9g94.9g1.1g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044