Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 910g3122kcal92.7g637g10.9g31.9g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1200g320kcal39.6g37.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1620kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5672g11599kcal374.4g1413g468.4g64.2g
Valittu annoskoko2836g5800kcal187.2g706.5g234.2g32.1g
Annoskoko puolitettuna1418g2900kcal93.6g353.3g117.1g16.1g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589