Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl133g453kcal2.7g4g46.6g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.1g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja67g107kcal4.9g10.7g4.7g0g
Lakka67g28kcal0.9g5.2g0.3g2.5g
Liivate 3.3g12kcal2.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g1314kcal22.8g68g103.2g5g
Valittu annoskoko284g657kcal11.4g34g51.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna142g328kcal5.7g17g25.8g1.3g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843