Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 39g11kcal0.4g1.8g0.2g0.7g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g56g20kcal0.6g3.6g0.3g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g41g17kcal0.5g3g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)21g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g1.1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g140kcal3.6g19.8g4.8g2g
Valittu annoskoko284g70kcal1.8g9.9g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna142g35kcal0.9g5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921