Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen166g55kcal5.5g8.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g228kcal6.8g46.6g0.8g2.3g
Rypsiöljy 14g127kcal0g0g14.3g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g967kcal31.6g126.2g36g4.6g
Valittu annoskoko284g484kcal15.8g63.1g18g2.3g
Annoskoko puolitettuna142g242kcal7.9g31.6g9g1.2g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071