Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä19g21kcal1.5g3.4g0.1g1.5g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g30g29kcal2.4g4.2g0.2g2.4g
Paistijauheliha nauta 5%75g97kcal15.6g0g3.8g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g56g19kcal0.6g3.8g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g7.8kcal0.5g1.4g0g0g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g459kcal42.8g31.2g17.4g12.6g
Valittu annoskoko284g230kcal21.4g15.6g8.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna142g115kcal10.7g7.8g4.4g3.2g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.5g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886