Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g88g131kcal14.9g0.3g7.7g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g94g53kcal1.3g11.6g0.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g371kcal32.6g24g15.8g0g
Valittu annoskoko284g186kcal16.3g12g7.9g0g
Annoskoko puolitettuna142g93kcal8.2g6g4g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902