Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 102g327kcal27.3g0g24.4g0g
Maissi jyvät 117g168kcal3.3g29.9g2.8g4.3g
Kesäkurpitsa44g7.4kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g1127kcal70g62g64.6g9.2g
Valittu annoskoko285g564kcal35g31g32.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna142g282kcal17.5g15.5g16.2g2.3g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729