Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g140g34kcal1.7g4.8g0.3g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g82g23kcal0.5g4.9g0.2g2g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g3.5g29kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g171kcal4.4g19.6g8g9.8g
Valittu annoskoko285g86kcal2.2g9.8g4g4.9g
Annoskoko puolitettuna142g43kcal1.1g4.9g2g2.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886