Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 71g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Parsakaali brokkoli 71g25kcal3.3g1.4g0.2g1.8g
Broilerisuikale, keskiarvo 56g69kcal12g0g2.3g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%35g46kcal1.1g0.7g4.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima21g82kcal6.1g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g713kcal48.8g8.8g52.6g6.8g
Valittu annoskoko285g356kcal24.4g4.4g26.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna142g178kcal12.2g2.2g13.2g1.7g
Arvot/100g100g125kcal8.6g1.5g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937