Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus90g63kcal14.4g0g0.3g0g
Paprika, punainen5.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 19g5.8kcal0.2g1g0g0.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 11g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g232kcal34.6g7.4g5.6g2.8g
Valittu annoskoko285g116kcal17.3g3.7g2.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna142g58kcal8.7g1.9g1.4g0.7g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612