Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 23g84kcal5g0g7.2g0g
Pekoni, Euroshopper14g38kcal2.2g0.1g3.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 169g374kcal29.6g0g28.7g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 28g110kcal0.6g0.6g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g1294kcal81.4g4.4g106.8g1g
Valittu annoskoko285g647kcal40.7g2.2g53.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna142g323kcal20.4g1.1g26.7g0.3g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809