Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g155kcal17.8g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä45g49kcal3.5g8.1g0.2g3.6g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g39g31kcal2g4.5g0.5g2g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g94g23kcal1.2g3.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g557kcal49.2g34g24.4g11.6g
Valittu annoskoko285g279kcal24.6g17g12.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna142g139kcal12.3g8.5g6.1g2.9g
Arvot/100g100g98kcal8.6g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502