Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g141g254kcal33g6g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g56g19kcal0.1g4g0.2g1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.5g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g56g20kcal0g2g0g0g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g699kcal68.2g31.8g30g3.4g
Valittu annoskoko285g349kcal34.1g15.9g15g1.7g
Annoskoko puolitettuna142g175kcal17.1g8g7.5g0.9g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700