Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 109g37kcal0.8g6g0.1g1.5g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.6g9kcal0.1g0.9g0.5g0g
Ruokosokeri13g54kcal0g13.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.4g15kcal0g3.6g0g0.1g
Mansikka 156g73kcal0.8g13.1g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g374kcal3.4g73.4g1.8g9.2g
Valittu annoskoko285g187kcal1.7g36.7g0.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna142g94kcal0.9g18.4g0.5g2.3g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727