Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 16g47kcal2.9g0.4g3.8g0g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Makaroni, tumma 38g135kcal5.1g24.6g1.1g2.2g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Soijarouhe, vaalea 7.5g29kcal2.9g3.5g0.2g0.8g
Atria kevyt jauheliha50g85kcal9.5g0g5g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g688kcal43.8g63g26.4g8g
Valittu annoskoko285g344kcal21.9g31.5g13.2g4g
Annoskoko puolitettuna142g172kcal11g15.8g6.6g2g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964