Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 3.3g2kcal0.2g0.3g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g10g35kcal0.3g8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g103kcal3g20.6g0.2g2.6g
Valittu annoskoko285g52kcal1.5g10.3g0.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna142g26kcal0.8g5.2g0.1g0.7g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.6g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258