Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 389g114kcal3.7g17.5g1.6g7.4g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g556g195kcal5.6g36.2g2.8g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g412g165kcal4.5g29.6g2.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)206g72kcal2.1g14.2g1g2.9g
Vesi1252g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g11g29kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Rypsiöljy 14g123kcal0g0g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g1395kcal34g197.2g47.2g21g
Valittu annoskoko2840g697kcal17g98.6g23.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna1420g349kcal8.5g49.3g11.8g5.3g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921