Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Lehtiselleri 133g17kcal1.5g1.5g0.3g1.3g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g93g69kcal4.2g12g0.2g0g
Kalaliemi laimennettu 1333g40kcal0g4g2.7g0g
Kirjolohifilee 533g882kcal89.3g0g58.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton27g5.6kcal0.1g0.4g0g0g
Maustekurkku200g33kcal1.4g6g0.2g3.6g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g27g4.3kcal0.9g0.3g0.1g0.3g
Persilja 53g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g3077kcal203.8g91g206.2g36g
Valittu annoskoko2840g1538kcal101.9g45.5g103.1g18g
Annoskoko puolitettuna1420g769kcal51g22.8g51.6g9g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223