Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 480g584kcal102g0g19.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 600g429kcal10.9g86.6g1.2g6.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g144g40kcal1.6g6.9g0.6g4.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 16g52kcal1.4g2.2g4.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g2212kcal231.8g191.4g50.4g21.8g
Valittu annoskoko2840g1106kcal115.9g95.7g25.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna1420g553kcal58g47.9g12.6g5.5g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824