Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 891g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 45g102kcal5.9g6.9g2g16.7g
Hiiva 111g83kcal14.6g1.2g0.4g7.7g
Rypsiöljy 134g1182kcal0g0g133.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 434g1490kcal44.3g304g5.2g15.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)869g2780kcal119.9g503.8g27.8g108.6g
Auringonkukansiemen 356g2117kcal82g44.9g176.4g21.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g15507kcal533.4g1721.6g690.8g339.2g
Valittu annoskoko2840g7753kcal266.7g860.8g345.4g169.6g
Annoskoko puolitettuna1420g3877kcal133.4g430.4g172.7g84.8g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418