Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 501g115kcal9.1g12g1g10.5g
Rucola tuore (Italia), annos 15g250g55kcal7.3g4.5g0.8g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g751g1450kcal142.8g0.8g97.7g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g75g676kcal0g0g75.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1252g751kcal12.5g56.3g50.1g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g6151kcal345.6g154.8g450g41.4g
Valittu annoskoko2840g3075kcal172.8g77.4g225g20.7g
Annoskoko puolitettuna1420g1538kcal86.4g38.7g112.5g10.4g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967