Pyrytuulian Juuressosekeitto 2

269 g Varsiselleri
199 g Juuriselleri
241 g Porkkana
129 g Pinaatti
200 g Keittojuures
45 g tomaatti
600 g vettä

Ainekset peitetään kiehuvalla vedellä ja keitetään kypsiksi ja soseutetaan sauvasekoittimella.

Lopuksi lisätään silputtua herneenversoa ja maustetaan suolalla, kurkumalla, suolattomalla sitruunapippurilla tms.

Vinkki 5:2 dieettiläisille:
Koska keitto on sakeaa niin laita valitsemaasi astiaan vain puolet keitosta ja lisää siihen vettä niin saat enemmän syötävää ja keitto ohenee samalla sopivaksi.

Yksi annos 288 g sisältää 45 kcal lisää vettä niin saat enemmän samoilla kaloreilla.

Koko keitossa jota on 1705 g on yhteensä 271 kcal.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pyrytuulia

Pyrytuulia sanoi...

Jaksaa taas paastota kun keittoa riittää koko päiväksi!

keskiviikko 22.04.2015 klo 10:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka448g49kcal4.9g4.9g0.9g4.5g
Juuriselleri 331g104kcal4.1g15.2g0.7g10.3g
Porkkana 401g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Pinaatti 215g29kcal3.5g0.9g0.6g2.8g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g333g100kcal3g17g0.7g7.7g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1g
Herneenverso, raaka (Järvikylä), annos 50g38g20kcal1g3.6g0g0.6g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g902kcal38.8g133g7.8g74.2g
Valittu annoskoko2840g451kcal19.4g66.5g3.9g37.1g
Annoskoko puolitettuna1420g225kcal9.7g33.3g2g18.6g
Arvot/100g100g16kcal0.7g2.3g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=459818