Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g205g1493kcal2g2g163.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 748g2566kcal76.2g523.4g9g26.2g
Sokeri 652g2646kcal0g651.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu26g21kcal0.5g4.6g0.2g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g26g93kcal0.9g20.3g0.9g0g
Neilikka, annos 4g13g47kcal0.4g10.2g0.4g0g
Leivinjauhe 26g45kcal1.3g9.7g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 384g149kcal1.7g26.1g1.9g10g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen767g253kcal25.3g37.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g14623kcal216.6g2570.2g352g73.6g
Valittu annoskoko2844g7312kcal108.3g1285.1g176g36.8g
Annoskoko puolitettuna1422g3656kcal54.2g642.6g88g18.4g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154