Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 199g653kcal21g121g4.4g19.7g
Vehnäjauho, sunnuntai589g2061kcal70.6g418g12.4g17.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)362g1341kcal50.7g199.3g29g39.9g
Leivinjauhe 36g64kcal1.9g13.7g0g0.2g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 308g1250kcal0g307.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g870g730kcal9.6g159.1g3.5g15.7g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g362g2681kcal0g0g297.1g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g17559kcal307.6g2437.4g692.8g186.4g
Valittu annoskoko2844g8779kcal153.8g1218.7g346.4g93.2g
Annoskoko puolitettuna1422g4390kcal76.9g609.4g173.2g46.6g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099