Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala976g2499kcal90.8g449g15.6g97.6g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio446g1293kcal151.6g0g75.8g0g
Tonnikala vedessä 675g705kcal151.4g0g10.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki482g386kcal62.7g9.6g9.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 265g333kcal29.2g0.7g23.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g10430kcal971.4g918.6g270g195.2g
Valittu annoskoko2844g5215kcal485.7g459.3g135g97.6g
Annoskoko puolitettuna1422g2608kcal242.9g229.7g67.5g48.8g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375