Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g599g2217kcal35.3g209.7g137.8g12.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g1198g324kcal15.6g57.5g2.4g20.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g562g1516kcal101.1g11.2g117.9g0g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma300g359kcal9.6g13.5g30g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 150g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g9413kcal356.8g633.6g603.4g67.2g
Valittu annoskoko2844g4707kcal178.4g316.8g301.7g33.6g
Annoskoko puolitettuna1422g2353kcal89.2g158.4g150.9g16.8g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158