Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka352g35kcal3.9g2.8g0.7g3.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g256g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Paprika keltainen 432g130kcal4.1g22g0.9g8.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g960g195kcal5.8g36.5g2.9g13.4g
Kurkku, tuore448g45kcal2.7g7.6g0.4g3.1g
Fetajuusto, Milbona400g1120kcal80g2g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5696g3188kcal199.6g166.4g186.8g66g
Valittu annoskoko2848g1594kcal99.8g83.2g93.4g33g
Annoskoko puolitettuna1424g797kcal49.9g41.6g46.7g16.5g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656