Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1065g1767kcal202.3g0g106.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl799g240kcal36.7g15.2g2.4g12.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)319g862kcal95.8g0g54.3g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g665g998kcal10.6g23.3g99.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5696g7735kcal690.8g77g526g25.6g
Valittu annoskoko2848g3868kcal345.4g38.5g263g12.8g
Annoskoko puolitettuna1424g1934kcal172.7g19.3g131.5g6.4g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667