Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)1601g5122kcal160.1g1008.5g36.8g224.1g
Vehnäjauho puolikarkea 867g2975kcal88.4g607g10.4g30.3g
Ohrajauho 73g240kcal6.1g47.2g1.5g5.6g
Siirappi, tumma160g512kcal0.2g118.5g0g0g
Rypsiöljy 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5696g19823kcal509.6g3562.4g337.6g520g
Valittu annoskoko2848g9912kcal254.8g1781.2g168.8g260g
Annoskoko puolitettuna1424g4956kcal127.4g890.6g84.4g130g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154