Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)225g831kcal31.4g123.5g18g24.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Sokeri 128g521kcal0g128.2g0g0g
Voi 161g1164kcal1.9g0.6g130.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1284g574kcal2.4g120.9g1.3g23.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 241g826kcal24.5g168.5g2.9g8.4g
Sokeri 80g326kcal0g80.1g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)225g831kcal31.4g123.5g18g24.7g
Kananmuna kuoreton 177g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Voi 321g2328kcal3.8g1.3g260.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5696g15360kcal235.2g1508.2g899.2g161.8g
Valittu annoskoko2848g7680kcal117.6g754.1g449.6g80.9g
Annoskoko puolitettuna1424g3840kcal58.8g377.1g224.8g40.5g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918