Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.3g0.6g1.7g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g151g59kcal5g4.7g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g19g128kcal0.2g0.2g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g1081kcal28.2g147.8g40.4g3.4g
Valittu annoskoko285g540kcal14.1g73.9g20.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna143g270kcal7.1g37g10.1g0.9g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655