Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g42g8.4kcal0.4g1.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)14g10kcal0.2g2.1g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis28g32kcal6.2g0g0.8g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g136kcal14.2g7.2g5.2g0g
Valittu annoskoko285g68kcal7.1g3.6g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna143g34kcal3.6g1.8g1.3g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389