Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 83g184kcal14.6g0g14.1g0g
Paprika, punainen21g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto52g146kcal9.9g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g104g401kcal6.3g30.9g28.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g1492kcal63.2g67.2g107.4g5.4g
Valittu annoskoko285g746kcal31.6g33.6g53.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna143g373kcal15.8g16.8g26.9g1.4g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295