Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 169g31kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]45g152kcal5.4g0g16.6g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)38g60kcal1g1g5.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g651kcal22g11.4g60g2.8g
Valittu annoskoko285g325kcal11g5.7g30g1.4g
Annoskoko puolitettuna143g163kcal5.5g2.9g15g0.7g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272