Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g9g37kcal0g9.3g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g23g206kcal0g0g22.9g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen8.3g60kcal0g0g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Grahamjauho 23g75kcal2.4g13.9g0.5g2.3g
Neljänviljanhiutale 6.2g21kcal0.6g3.6g0.2g0.7g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g26g107kcal0.8g23.6g1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 94g25kcal3.1g2.9g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g21g116kcal1.4g11.8g0.8g0g
Raparperi 62g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g1368kcal20.2g137g66.6g7.8g
Valittu annoskoko285g684kcal10.1g68.5g33.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna143g342kcal5.1g34.3g16.7g2g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044